توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤالات و مشكلات نصب ديش برای دريافت جهتهای مختلف
davood.2009
03-27-2011, 13:52
سلام.دوستان جهتabs1 من هر کاری میکنم نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید. در ضمن من جهت استانی رو میگیرم ولی abs1 در 75e نمیتونم بگیرم.
سلام.دوستان جهتabs1 من هر کاری میکنم نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید. در ضمن من جهت استانی رو میگیرم ولی abs1 در 75e نمیتونم بگیرم.
خوب باید دقت بگیری قدرتش کم هست
در ضمن از فرکانسی استفاده بکن که بیمش حتما در ایران باشد
bahram20
03-28-2011, 16:23
خواهش میکنم طریقه نصب دیش گردان جکی
MD-DVB98
03-28-2011, 19:32
خواهش میکنم طریقه نصب دیش گردان جکی
بفرماييد اين هم طريقه تنظيم جكي :
ehsanebrahimi
03-29-2011, 10:17
چطوري ميتونم اخبار سايت را مرتب دريافت كنم؟
چطوري ميتونم اخبار سايت را مرتب دريافت كنم؟
اخبار سایت؟؟
منظورت را نمی فهمم
جدیدترین ها همیشه قرار می گیرند
pouya1363
03-30-2011, 14:23
سلام
من یک دیش 180 و یک ال ان بی سی باند دارم
میخواستم آنرا روی یکی از ماهواره هایی که پخش برنامه روی ال ان بی سی باند دارد را نصب کنم
کسی هست که کمکم کند در مورد نصب جهت با ال ان بی سی باند
سلام من دارم در به در دنبال دیش 180 و ال ان بی سی باند میگردم . اگه جایی سراغ دارین به منم بگین .
davood.2009
04-01-2011, 12:46
سلام.جهت HellasSat در 39 درجه شرقی چطور بگیرم من به بخش اموزش رفتم ولی چیزی درباره این جهت نفهمیدم .لطفا درباره ساعت ال ان بی و کانال های هک شدش هم بگین ایا جهت خوبیه واسه فیلم و فوتبال؟؟:5051::5051::5051::5051::5051::505 1:
ahojjatr
04-01-2011, 13:41
[QUOTE=davood.2009;16027]سلام.جهت HellasSat در 39 درجه شرقی چطور بگیرم من به بخش اموزش رفتم ولی چیزی درباره این جهت نفهمیدم .لطفا درباره ساعت ال ان بی و کانال های هک شدش هم بگین ایا جهت خوبیه واسه فیلم و فوتبال؟؟:5051::5051::5051::5051::5051::505 1:
شما اول به این به این ادرس برو و ببین با محل سکونت شما پوشش داره.اگه داره اول ترکست رو بگیر سپس با توجه به درجه ترکست 42 درجه 3 درجه دیشتو به طرف هاتبرد بچرخون و ساعت النبی هم مانند ترکست هستش. [Only Registered Users Can See Links]
davood.2009
04-04-2011, 17:02
سلام . جهت HellasSat در 39 درجه شرقی چطور بگیرم من به بخش اموزش رفتم ولی چیزی درباره این جهت نفهمیدم ایا در مناطق غربی کشور پوشش داره من ترک ست تنظیم میکنم ولی این جهت هر کاری میکنم تنظیم نمیشه ایا میتونم با قیچی به مرکزیت ترک این جهتو بگیرم اگه میشه لطفا عکیشو بزارید .
سلام . جهت HellasSat در 39 درجه شرقی چطور بگیرم من به بخش اموزش رفتم ولی چیزی درباره این جهت نفهمیدم ایا در مناطق غربی کشور پوشش داره من ترک ست تنظیم میکنم ولی این جهت هر کاری میکنم تنظیم نمیشه ایا میتونم با قیچی به مرکزیت ترک این جهتو بگیرم اگه میشه لطفا عکیشو بزارید .
[Only Registered Users Can See Links]
مدیر عزیز سوال من در زمینه اختلاف باند کایو با باند سی است و ایا باید برای دریافت باند کایو از ال ان بی مخصوص استفاده کرد یا فرقی نمی کند؟ از پاسختان ممنون خواهم شد.
ahojjatr
04-05-2011, 14:14
مدیر عزیز سوال من در زمینه اختلاف باند کایو با باند سی است و ایا باید برای دریافت باند کایو از ال ان بی مخصوص استفاده کرد یا فرقی نمی کند؟ از پاسختان ممنون خواهم شد.
برای هر باند النبی مخصوص میخواد. با تشکر...
persian23
05-20-2011, 10:12
سلام با عرض خسته نباشید یه سوال داشتم تو کدوم ماهواره بیشتر شبکه های ورزشی فری داره بیشتر هم فوتبال را به صورت فری نشان میده با تشکر مرسی
سلام با عرض خسته نباشید یه سوال داشتم تو کدوم ماهواره بیشتر شبکه های ورزشی فری داره بیشتر هم فوتبال را به صورت فری نشان میده با تشکر مرسی
ماهواره نایل ست بیشترین کانال ورزشی وجود داره
اینم لیست کانال هاش:[Only Registered Users Can See Links]
persian23
05-20-2011, 16:06
سلام با عرض معذرت منظورم بیشتر فوتبال های باشگاههای کشور های اروپایی را کدوم ماهواره به صورت فری پخش می کنه با تشکر
amirnekounam
05-20-2011, 16:21
سلام.آقا هاشم من تو هر سایتی که رفتم میگفت astra 2a/2b/2d تو ایران بیم نداره.ولی بعضی از دوستان چند فرکانس از این ماهواره رو از تهران تونستن بگیرن.(حدود 80 کانال).
می خواستم بدونم از این ماهواره ها کدوم تست شدن و این که در تهران کدومشون رو میشه گرفت و اینکه کامل میشه گرفتشون یا نه.
astra 3A/3B 23.5 E
astra 1H/KR/L/M 19.2 E
astra 1E/4A 4.8 E
Eutelsat w2m/sesat-1/E.bird-16 16 E
سایز دیش بنده:cm 90
با تشکر.
سلام.آقا هاشم من تو هر سایتی که رفتم میگفت astra 2a/2b/2d تو ایران بیم نداره.ولی بعضی از دوستان چند فرکانس از این ماهواره رو از تهران تونستن بگیرن.(حدود 80 کانال).
می خواستم بدونم از این ماهواره ها کدوم تست شدن و این که در تهران کدومشون رو میشه گرفت و اینکه کامل میشه گرفتشون یا نه.
Astra 3a/3b 23.5 e
astra 1h/kr/l/m 19.2 e
astra 1e/4a 4.8 e
eutelsat w2m/sesat-1/e.bird-16 16 e
سایز دیش بنده:cm 90
با تشکر.
سلام:
بله میشه گرفت داداش
استارا که شما گفتید بغل عرب هست با فاصله خیلی نزدیک
فرکانس پرقدرتش هم12382 افقی 27500
اگه با فایندر تنظیم میکنی یکم از عرب ضعیف تره
amirnekounam
05-20-2011, 22:02
سلام:
بله میشه گرفت داداش
استارا که شما گفتید بغل عرب هست با فاصله خیلی نزدیک
فرکانس پرقدرتش هم12382 افقی 27500
اگه با فایندر تنظیم میکنی یکم از عرب ضعیف تره
خیلی ممنون.ولی میشه هر ماهواره رو جدا بگین میشه گرفت یا نه؟
خیلی ممنون.ولی میشه هر ماهواره رو جدا بگین میشه گرفت یا نه؟
دوست من
هر ماهواره روی درجه خاصی در مدار قرار داره
Astra 3a/3b 23.5 e
astra 1h/kr/l/m 19.2 e
astra 1e/4a 4.8 e
مثلا شما هاتبرد رو توی مدار 13 درجه میگیرید
6 درجه به سمت عرب برید
astra 1h/kr/l/m 19.2 e
رو میگیرید
4 درجه دیگه سمت عرب برید
Astra 3a/3b 23.5 e
رو میگیرید
همین طوری
عرب ست 26 درجه
ترک ست 42 درجه
amirnekounam
05-20-2011, 22:20
دوست من
هر ماهواره روی درجه خاصی در مدار قرار داره
astra 3a/3b 23.5 e
astra 1h/kr/l/m 19.2 e
astra 1e/4a 4.8 e
مثلا شما هاتبرد رو توی مدار 13 درجه میگیرید
6 درجه به سمت عرب برید
astra 1h/kr/l/m 19.2 e
رو میگیرید
4 درجه دیگه سمت عرب برید
astra 3a/3b 23.5 e
رو میگیرید
همین طوری
عرب ست 26 درجه
ترک ست 42 درجه
منظورم این بود که همه این ماهواره ها تو ایران بیم دارند؟
منظورم این بود که همه این ماهواره ها تو ایران بیم دارند؟
اگه نایل ست 7w
رو تا اینتلست 62e
میتونی بگیری
اره داداش
هر جا ماهواره های دو طرف
مورد نظرت رو گرفتی
میتونی
باتشکرازمدیر محترم ماهواره استرا در28.5 درجه شرقی هرچقدر سعی کردم با بیشترین دقت در استان خوزستان نتونستم بگیرم اگه فرکانس قوی قابل دریافتی باشه لطفا بزارید البته بعنوان مثال ماهواره abs-1درسایتهای مختلف فرکانسها رو ورتیکال ذکر میکنن درحالی که فقط هورینتیزال میگیره درمورد خیلی ماهواره های دیگه همین طور باتشکر
باتشکرازمدیر محترم ماهواره استرا در28.5 درجه شرقی هرچقدر سعی کردم با بیشترین دقت در استان خوزستان نتونستم بگیرم اگه فرکانس قوی قابل دریافتی باشه لطفا بزارید البته بعنوان مثال ماهواره abs-1درسایتهای مختلف فرکانسها رو ورتیکال ذکر میکنن درحالی که فقط هورینتیزال میگیره درمورد خیلی ماهواره های دیگه همین طور باتشکر
عزیز استرا توی ایران پوشش ندارد بعضی ها در منطقه های غرب کشور و شمال غربی توانستن بگیرن
سلام من هاتبرد بدر و یوتلست براحتی با قیچی گرفتم ولی هر کار میکنم نایلستو نمیگیره میشه راهنمایی کنین با چه فرکانسی بگیرم با مرکزیت هاتبرد اندازه فاصله
سلام من هاتبرد بدر و یوتلست براحتی با قیچی گرفتم ولی هر کار میکنم نایلستو نمیگیره میشه راهنمایی کنین با چه فرکانسی بگیرم با مرکزیت هاتبرد اندازه فاصله
طریقه نصب هاتبرد و نیلست به مرکزیت هاتبرد
مراحل نصب :
1- دیش هاتبرد را دقیقا تنظیم نمایید/
2- فاصله دقیق مرکز تا مرکز ال ان بی هاتبرد تا نیلست 23 سانتیمتر
است/
نکته : ال ان بی که در مرکزیت قرار دارد مربوط به ماهواره هاتبرد
می باشد و ساعتش 5 میباشد/ مارک ال ان بی eurostar است/
ال ان بی فرعی مربوط به ماهواره نیلست است و ساعتش 3 میباشد/
مارک ال ان بی فرعی strong است/
3- با توجه به عکس شما اگر جلوی دیش قرار بگیرید ال ان بی نیلست
همانطور که مشاهده می کنید سمت راست و بالاتر از ال ان بی هاتبرد
قرار دارد/
فرکانس نمونه برای هاتبرد = 11054 افقی 27500
فرکانس نمونه برای نیلست = 11747 عمودی 27500
mahsa_2011
06-01-2011, 22:06
:3:سلام
من می خوام دیش ماهواره رو هاتبرد تنطیم هشه و کانال های هاتبرد بیاد اما زمانی که هاتبرد می زنم و بیم داره هر چی کانال جستجو می کنه مال عربست هست لطفا بگید چکار کنیم در ضمن جایی که ما زندگی می کنیم دقیقا سمت هاتبرد یه دکل مخابراتی هم هست .
MD-DVB98
06-01-2011, 22:08
من می خوام دیش ماهواره رو هاتبرد تنطیم هشه و کانال های هاتبرد بیاد اما زمانی که هاتبرد می زنم و بیم داره هر چی کانال جستجو می کنه مال عربست هست لطفا بگید چکار کنیم در ضمن جایی که ما زندگی می کنیم دقیقا سمت هاتبرد یه دکل مخابراتی هم هست .
از چند جهت استفاده ميكني؟
mahsa_2011
06-01-2011, 22:24
یعنی چی از چند جهت
اگه منظورتون ال ان بی هست که دوتاگذاشتم اما اگه تنظیم پایه دیش هست که همه طرف
میشه بگید ایا امکانش هست هاتبرد بیاد یا نه مرسی
MD-DVB98
06-01-2011, 22:39
یعنی چی از چند جهت
اگه منظورتون ال ان بی هست که دوتاگذاشتم اما اگه تنظیم پایه دیش هست که همه طرف
میشه بگید ایا امکانش هست هاتبرد بیاد یا نه مرسی
همون 2 تا ال ان بي كدوم ماهواره ها هستند؟
با سلام jerry هستم
سوالی دارم مرا راهنمایی کنید ایا ماهواره های astra1L,astra1H در ایران قابل دریافت است
باتشکر
با سلام jerry هستم
سوالی دارم مرا راهنمایی کنید ایا ماهواره های astra1l,astra1h در ایران قابل دریافت است
باتشکر
ســــــلام
پســـــــــــــــــت 274 آقا هاشــــم
طبیعی هستش که نیلست را نمی گیرد و اگر هم بگیرد 10% سگنال ها را می گیرد
خوب داری اشتباه می گیری ماهواره را
فرکانس های مشابه توی دو ماهواره هستش داری عربست را می گیری
پمیخوام ماهواره lma که کانالهای روس روشه بگیرم. استانیها رو راحت گرفتم.بعدش ترکست هم راحت گرفتم ولی هر کار کردم نتونستم ماهواره روس رو بگیرم در ضمن من تو کرمانم.وقتی استانی ها رو گرفتم نسبت به استانی ها باید چکار کنم.قویترین فرکانسش چیه
پمیخوام ماهواره lma که کانالهای روس روشه بگیرم. استانیها رو راحت گرفتم.بعدش ترکست هم راحت گرفتم ولی هر کار کردم نتونستم ماهواره روس رو بگیرم در ضمن من تو کرمانم.وقتی استانی ها رو گرفتم نسبت به استانی ها باید چکار کنم.قویترین فرکانسش چیه
سلام
قویترین فرکانس 11555 v 27500برای استانیها
ماهواره روس رو میتونی
اگه هاتبرد رو داری
پشت بشقاب که به ایستی 7 درجه بسمت راست
بیایی فرکانس قوی در این ماهواره 12111
میباشد
سلام
قویترین فرکانس 11555 v 27500برای استانیها
ماهواره روس رو میتونی
اگه هاتبرد رو داری
پشت بشقاب که به ایستی 7 درجه بسمت راست
بیایی فرکانس قوی در این ماهواره 12111
میباشد
دوست عزیز یه کم بیشتر توضیح میدید.مثلا سر دیش پایین یا بالا بیاد.فرکانس 12111 سمبل ریتش و پلاریزاسیون رو هم میدین؟
ghadami2005
06-03-2011, 11:45
ماهواره (LMI 1 ( ABS1 اگه روبروی دیش باستید در سمت چپ استانیها میتونید بگیرید. 13 درجه با هم اختلاف دارند.
Freq. : 12518 - POL : Ver - SR : 22000 قویترین برای ABS1 یا همون LMIقدیم
فرکانسی که MMMSAT دادند مربوط به سایروس هست نه ABS .در ضمن قویترین فرکانس سایروس 11766 هست
دوست عزیز یه کم بیشتر توضیح میدید.مثلا سر دیش پایین یا بالا بیاد.فرکانس 12111 سمبل ریتش و پلاریزاسیون رو هم میدین؟
ماهواره (lmi 1 ( abs1 اگه روبروی دیش باستید در سمت چپ استانیها میتونید بگیرید. 13 درجه با هم اختلاف دارند.
Freq. : 12518 - pol : Ver - sr : 22000 قویترین برای abs1 یا همون lmiقدیم
فرکانسی که mmmsat دادند مربوط به سایروس هست نه abs .در ضمن قویترین فرکانس سایروس 11766 هست
عزیزان در بخش اموزش کامل همه ماهوارها هستش
amir7amir7
06-07-2011, 16:36
می خواستم بدونم آیا امکانش هست در جایی دو جهت badr , turksat گرفته بشه ولی hotbird به هیچ عنوان نگیره ؟
من دیش 85 دارم . فاصله ی کانونی رو 54 می ذارم و ارتفاع پشت دیش رو 47 . ساعت lnb روی 5
freq : 11054 ولی لعنتی نمیگیره
دوستان کمک sos please
MD-DVB98
06-07-2011, 21:35
می خواستم بدونم آیا امکانش هست در جایی دو جهت badr , turksat گرفته بشه ولی hotbird به هیچ عنوان نگیره ؟
من دیش 85 دارم . فاصله ی کانونی رو 54 می ذارم و ارتفاع پشت دیش رو 47 . ساعت lnb روی 5
freq : 11054 ولی لعنتی نمیگیره
دوستان کمک sos please
بله دوست عزیز میشه چون اتفاقا من خودم ترکست و بدر رو با هم رو یه دیش دارم .
با سلام
می شود ماهواره های stra1l,astra1h را دریافت کرد و در چه جهتی
با تشکر
سلام یه راهنمایی می خواستم من می خوام ماهواره سیروس رو به قیچی به مرکزیت هاتبرد بگیرم با دیش 90 آیا امکانش هست فقط به خاطر اون دو تا کانال می خوام در ضمن رسیور من starsat x95usb هست و نرم افزار 1.64 رو روش ریختم و اینکه آیا سیروس ماهواره اش تغییر نام داده یا نه اه تغییر پیدا کرده به چه اسمی تغییر کرده؟ ممنون میشم کمکم کنید.
MOSTAFA010
06-11-2011, 09:26
من ماهواره هاتبرد و سایروس و عرب دارم قیچی ال ان بی سایروس تقریبا وسط ال ان بی هاتبرد بسته شده اگه بخوام سایروس و ببرم یوتولست باید چطوری ببرم؟؟دست به قیچی نزنم فقط ال ان بی رو به هاتبرد نزدیک کنم؟؟؟لطفا کمک کنید؟؟؟
سلام یه راهنمایی می خواستم من می خوام ماهواره سیروس رو به قیچی به مرکزیت هاتبرد بگیرم با دیش 90 آیا امکانش هست فقط به خاطر اون دو تا کانال می خوام در ضمن رسیور من starsat x95usb هست و نرم افزار 1.64 رو روش ریختم و اینکه آیا سیروس ماهواره اش تغییر نام داده یا نه اه تغییر پیدا کرده به چه اسمی تغییر کرده؟ ممنون میشم کمکم کنید.
فرکانسی که شما میخواهید بگیرید فکر نمی کنم بشه روی قیچی گرفت اما با دیش جدا میشه اسمش هم آستارا 4آ است فرکانس قوی اون 11766و فرکانس دوکانالش 12111 است:rr::rr::rr::rr::rr::rr::rr::Great::Great::G reat:
من ماهواره هاتبرد و سایروس و عرب دارم قیچی ال ان بی سایروس تقریبا وسط ال ان بی هاتبرد بسته شده اگه بخوام سایروس و ببرم یوتولست باید چطوری ببرم؟؟دست به قیچی نزنم فقط ال ان بی رو به هاتبرد نزدیک کنم؟؟؟لطفا کمک کنید؟؟؟
داداش چیزی که شما گفتید یعنی سایروس رو با ال ان بی مرکزی گرفتید.
ولی : آره ال ان بی رو به هاتبرد نز دیک کن و سعی کن که هر سه ال ان بی روی یک خط باشه
فرکانسی که شما میخواهید بگیرید فکر نمی کنم بشه روی قیچی گرفت اما با دیش جدا میشه اسمش هم آستارا 4آ است فرکانس قوی اون 11766و فرکانس دوکانالش 12111 است:rr::rr::rr::rr::rr::rr::rr::great::great::g reat:
ممنون از اینکه جوابم رو دادید فقط می خوام بدونم این دو شبکه باز هستند با این نرم افزاری که ریختم یا نه؟
ممنون از اینکه جوابم رو دادید فقط می خوام بدونم این دو شبکه باز هستند با این نرم افزاری که ریختم یا نه؟
آخرین سافتکم رو بهش انتقال بده باز میشه
سلام من یک دیش 90 س خریدم با ال ان بی قوی میخوام چند تا جهتو امتحان کنم ولی جایی طریقه نصبشو گیر نیاوردم و یا اینکه روی ایران مثل یزد بیم داره یا نه اسماشون رو میزارم خواهشا هرکی میدونه طریقه نصبشو بگه.
و فرکانس قوی و نمونه برای نصبش هم بزارید ممنون میشم.
و روی ایران مثل یزد بیم داره ین نه ؟
rasool sat
06-24-2011, 16:17
باسلام خدمت دوستان عزيز يك سؤال داشتم ايا مي شود از رسيور به جاي كيرنده ديجيتال داخلي استفاده كرد
سلام من یک دیش 90 س خریدم با ال ان بی قوی میخوام چند تا جهتو امتحان کنم ولی جایی طریقه نصبشو گیر نیاوردم و یا اینکه روی ایران مثل یزد بیم داره یا نه اسماشون رو میزارم خواهشا هرکی میدونه طریقه نصبشو بگه.
و فرکانس قوی و نمونه برای نصبش هم بزارید ممنون میشم.
و روی ایران مثل یزد بیم داره ین نه ؟
سلام
عزیز این ماهوارهای قوی نیستن
برای همین روی یک دیش این ها را نمی توانی بگیری
شاید دوتاش را بگیری ولی همش را نه
در بخش نظیمات هم عکسش هستش و هم اموزش فقط دقت باید بکنی
باسلام خدمت دوستان عزيز يك سؤال داشتم ايا مي شود از رسيور به جاي كيرنده ديجيتال داخلي استفاده كرد
نه داداش نمی شود
سلام ایا هاتبرد و عربست با دیش مجزا کنار دیوار میگیرد وجلوی انها باز است
سلام ایا هاتبرد و عربست با دیش مجزا کنار دیوار میگیرد وجلوی انها باز است
سلام :
بله تا حدودی میشه بگیری اگه جلوی دیش باز باشه
عرب قیچی باشه سمت راست هم باید تا حدودی باز باشه
روبروی دیش که باشی
در پست 299&301 کدوماشون رو میتونم بگیرم ؟ هر کدومو می خوام روی دیش مجزا بگیرم . تصویری از این ماهو*اره ها نتونستم در سایت پیدا کنم . میتونید لینک تصاویری از این دیش ها واسم بزارید ممنون میشم.
:hexe2::qqq::praying:
در پست 299&301 کدوماشون رو میتونم بگیرم ؟ هر کدومو می خوام روی دیش مجزا بگیرم . تصویری از این ماهو*اره ها نتونستم در سایت پیدا کنم . میتونید لینک تصاویری از این دیش ها واسم بزارید ممنون میشم.
:hexe2::qqq::praying:
توی تایپک ارشیو عکس ها بگردید پیدا می شود
سلام ایا هاتبرد و عربست با دیش مجزا کنار دیوار میگیرد البته بین دودیوارجلو باز وعرض ان3 متر است. با تشکر
MD-DVB98
06-27-2011, 07:17
سلام ایا هاتبرد و عربست با دیش مجزا کنار دیوار میگیرد البته بین دودیوارجلو باز وعرض ان3 متر است. با تشکر
ارتفاع دیوار چند متره و دیش با دیوار جلو چقدر فاصله داره ؟
بازم سلام ارتفاع دیوار2 متر و جلو4 متر
اره دریافت میشه .مشکلی نیست
سلام به همگی. فرکانس قوی جهت astraرو میخواستم.اگه ممکنه فرکانس horizontal باشه.ممنون.
سلام من یه دیش خارجی استار تراک خریدم طریقه بستن ونصب ش رو نمی دونم و ایا میشه قیچی زد لطفا راهنماییم کنید .با تشکر
سلام من یه دیش خارجی استار تراک خریدم طریقه بستن ونصب ش رو نمی دونم و ایا میشه قیچی زد لطفا راهنماییم کنید .با تشکر
سلام :
قیچی زدن مثل بقیه دیشهاست
فقط فرقش اینه که دیش شما بیضی هست
هاتبرد که میزون شد قیچی رو مثل دیش معمولی
ببندید
نصب خود دیش هم بدون موتور راحته
اگه موتور داره به قسمت نصب افست مراجعه کنید
قیچی هم نمیخواد
سلام به همگی. فرکانس قوی جهت astraرو میخواستم.اگه ممکنه فرکانس horizontal باشه.ممنون.
استارا 1 ام 11758 h 27500
استارا 2 دی 12070 h 27500
استارا 1 دی 11013 h 2222
استارا 4 11766 h 27500
milad855
07-08-2011, 05:27
سلام
من یه مشکل دارم قبلا هاتبرد و بدر رو باهم میگرفتم مشکلی نداشتم حالا دیشب w3رو هم گرفتم ولی یه مشکلاتی دارم:
-1نمیدونم برای تنظیم کردن سوئیچر چکار کنم هر کاری میکنم سه تا مسیر را نمیتونم تنظیم کنم(تو تنظیمات و بخش نصب رسیور آی کلاس9696 است(
-2 وقتی که هر کدوم از ال ان بی ها روجدا وصل میکنم مشکلی نداره ولی وقتی به سوئیچر میزنم همه مسیرها افت سیگنال پیدا میکنندو در حقیقت نصف بیشتر شبکه ها قطع میشه (دیش90 و ال ان بی پریمیوم سوپر اچ دی)
خیلی ممنون
MD-DVB98
07-08-2011, 07:19
سلام
من یه مشکل دارم قبلا هاتبرد و بدر رو باهم میگرفتم مشکلی نداشتم حالا دیشب w3رو هم گرفتم ولی یه مشکلاتی دارم:
-1نمیدونم برای تنظیم کردن سوئیچر چکار کنم هر کاری میکنم سه تا مسیر را نمیتونم تنظیم کنم(تو تنظیمات و بخش نصب رسیور آی کلاس9696 است(
-2 وقتی که هر کدوم از ال ان بی ها روجدا وصل میکنم مشکلی نداره ولی وقتی به سوئیچر میزنم همه مسیرها افت سیگنال پیدا میکنندو در حقیقت نصف بیشتر شبکه ها قطع میشه (دیش90 و ال ان بی پریمیوم سوپر اچ دی)
خیلی ممنون
دوست عزیز معمولا رسیورهای ایکلاس با سوییچ کردن از سه به بالا یه کم مشکل دارن که باید حتما از یه سیم و سوییچر مارک خوب استفاده کنی من خودم چنین مشکلی داشتم که با تعویض سوییچر درست شد .
alishaliji
07-08-2011, 10:36
سلام
با سوییچ استارگولد یا دیسکاوری جواب میده توی تنطیم دستگاه حتمااول ماهواره رو انتخاب که کردی بعدش فرکانس ماهواره ی مورد نطر و انتخاب شماره ی سوییچ و سیوش کن اگراینکار رو نکنی ماهوارهرهای دیگه سیگنال نمیده موفق باشی
سواد کوه سرزمین لاله های خروشان
yahoo_massenger
07-10-2011, 19:53
با سلام. میخواستم بدونم میشه شبکه داخلی (استانی) رو با قیچی روی هاتبرد گرفت ؟؟ یعنی دیش هاتبرد تنظیم باشه حالا استانی رو با قیچی بگیرم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم :danesh_15:
با سلام. میخواستم بدونم میشه شبکه داخلی (استانی) رو با قیچی روی هاتبرد گرفت ؟؟ یعنی دیش هاتبرد تنظیم باشه حالا استانی رو با قیچی بگیرم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم :danesh_15:
سلام
دوست عزیز استانی رو روی عرب ست یا همون بدر
مشه گرفت با قیچی روی هاتبرد
فرکانس های کانالهای استانی روی عرب
11900
12322
12264
12283
سلام اقا هاشم من یه دیش گردون دارم می خوام برا اینترنت افلاین دی وی بی بگیرم یکی رو می خوام بیاد نصب تهران
سلام من یه دیش افست استار تراک 90 ساتی خریدم طریقه بستن ان رو نمی دونم البته بدون دیش گر دان لطفا یه عکس از پشت دیش بزارید.میله نگه دارندش جا نمیگیره.تشکر
سلام اقا هاشم من یه دیش گردون دارم می خوام برا اینترنت افلاین دی وی بی بگیرم یکی رو می خوام بیاد نصب تهران
سلام من یه دیش افست استار تراک 90 ساتی خریدم طریقه بستن ان رو نمی دونم البته بدون دیش گر دان لطفا یه عکس از پشت دیش بزارید.میله نگه دارندش جا نمیگیره.تشکر
کار زیاد سختی نیست
یکم روش کار بکن یاد می گیری
ولی بهتره یکی را بیاری برات ردیف بکنه همینجوری یادم می گیری
FARZADWIN7
07-13-2011, 14:46
سلام دوستان من ميخواهم با ديش اقست فقط جهت بدر رو بدون موتور بگيرم كمكم كنيد تازه واردم :
مي خواهم با ريسيور و تلوزيون نصب كنم
هيچي بلد نيستم فقط بلدم ديشي كه تظيمش بهم خورده رو تنظيم كنم و قيچي بزنم
ديشم پايه زميني نداشته خودم براش درست كردم
خواهش ميكنم توضيح كامل و به زبون ساده بديد كه چجوري نصب كنم از پايه بگيد
توجه كنيد ديشم افست هست
اندازه ها رو به درجه نگيد و نسب به قبله چپ و راست بگيد با شكر منتظزم خيلي فوريه
سلام من هاتبرد رو بادیش افست دارم ومیخوام اینتلست1002 رو هم داشته باشم البته با قیچی دیش بین دیوار ه وکاملا هاتبرد رو میگیره است برا دانگل میخوام ایامیگیره 1002 رو تشکر
با سلام خدمت دوستان
من دیش افست استار تراک دارم که روی ماهواره هاتبرد نصب کردم همه کانالها میگیره بدون پارازیت ولی فرکانس 10723-h -29900 شبکه های gem music سیگنال ندارند در صورتی که روی دیش 90 ایرانی سیگنال داشت در ضمن رسیور من استارست x90 می باشد .
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
MD-DVB98
07-14-2011, 05:21
با سلام خدمت دوستان
من دیش افست استار تراک دارم که روی ماهواره هاتبرد نصب کردم همه کانالها میگیره بدون پارازیت ولی فرکانس 10723-h -29900 شبکه های gem music سیگنال ندارند در صورتی که روی دیش 90 ایرانی سیگنال داشت در ضمن رسیور من استارست x90 می باشد .
این فرکانس یکی از ضعیف ترین فرکانس های هاتبرده و باید دقیق تنظیم باشه دیش و ال ان بی.
genius1020
07-14-2011, 06:31
با سلام خدمت دوستان
شما فرکانس 11508-27500-v رو به خوبی داشته باشی همه ی شبکه های هاتبرد رو داری
yahoo_massenger
07-14-2011, 16:23
سلام . چندتا فرکانس برای ترک ((میخواستم یعنی میخوام ترک تنظیم کنم فرکانس ندارم ممنون میشم کمک کنید.)):bad_boys_20:
HADI-ARAK
07-14-2011, 18:56
سلام من هاتبرد رو بادیش افست دارم ومیخوام اینتلست1002 رو هم داشته باشم البته با قیچی دیش بین دیوار ه وکاملا هاتبرد رو میگیره است برا دانگل میخوام ایامیگیره 1002 رو تشکر
دوست عزیز میشه ولی به سختی
یه دونه جدا بزنی راحت تری
موفق باشید
HADI-ARAK
07-14-2011, 19:01
سلام . چندتا فرکانس برای ترک ((میخواستم یعنی میخوام ترک تنظیم کنم فرکانس ندارم ممنون میشم کمک کنید.)):bad_boys_20:
برای تنظیم از این فرکانس استفاده کن
11862 h 27500 3/4
و فرکانس مادر این ماهواره همین فرکانسی را که دادم است اگر رسیورت ای کلاس است باید این فرکانس را به 95 درجه برسونی و ساعت ال بی هم روی 6 باید باشه
موفق باشی
سلام من هاتبرد رو بادیش افست دارم ومیخوام اینتلست1002 رو هم داشته باشم البته با قیچی دیش بین دیوار ه وکاملا هاتبرد رو میگیره است برا دانگل میخوام ایامیگیره و قدرت دریافتش چطوره؟ سپس دوستان عزیز
FARZADWIN7
07-15-2011, 07:58
سلام دوستان من ميخواهم با ديش اقست فقط جهت بدر رو بدون موتور بگيرم كمكم كنيد تازه واردم :
مي خواهم با ريسيور و تلوزيون نصب كنم
هيچي بلد نيستم فقط بلدم ديشي كه تظيمش بهم خورده رو تنظيم كنم و قيچي بزنم
ديشم پايه زميني نداشته خودم براش درست كردم
خواهش ميكنم توضيح كامل و به زبون ساده بديد كه چجوري نصب كنم از پايه بگيد
توجه كنيد ديشم افست هست
اندازه ها رو به درجه نگيد و نسب به قبله چپ و راست بگيد با شكر منتظزم خيلي فوريه
سوال من جواب نداشت ؟
HADI-ARAK
07-15-2011, 10:13
سوال من جواب نداشت ؟
دوست عزیز
سوال شما جواب داشت اما کسی نمیدونه اوطوری که شما میخویدد را براتون توضیح بده خیلی طول میکشه
فقط من اینو بهتون میتونم بگم که شما چون افست دارین باید دیشت را روی دیوار نصب کنی سعی کن تراز باشه اگر هاتبرد را کاملا دقیق بلدی تنظیم کنی اول با دیش افستت هاتبرد را تنظیم کن و بعدش روی فرکانس عرب بزار 11919 فرکانس ام بی س ها و دیش را به سمت چپ ز پشت دیش تکون به به سمت راست و دیش را بخوابن یعنی سر ال بی بیار بالا
موفق باشی
سلام من هاتبرد رو بادیش افست دارم ومیخوام اینتلست1002 رو هم داشته باشم با توجه به کانون پایینی افست ایا باقیچی میگیره لطفا یه عکس از افست با قیچی در جهت هاتبرد و ایتلست بزارید
سلام من هاتبرد رو بادیش افست دارم ومیخوام اینتلست1002 رو هم داشته باشم با توجه به کانون پایینی افست ایا باقیچی میگیره لطفا یه عکس از افست با قیچی در جهت هاتبرد و ایتلست بزارید
اصولا قیچی چیز خوبی نیست مخصوصن روی دیش های افست
توی ارشیو عکس های یک دیش و چند النبی بگردید ببنید چیزی پیدا می کنید
yahoo_massenger
07-17-2011, 10:32
سلام.
سواله من اینه واسه تنظیم کردن دیش حالا هر جهتی چرا میگن باید فرکانس بدی بدش بری تنظیم کنی . اخه خوده دستگاه فرکانس داره روی همونا نمیشه گذاشت بد تنظیم کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
سواله من اینه واسه تنظیم کردن دیش حالا هر جهتی چرا میگن باید فرکانس بدی بدش بری تنظیم کنی . اخه خوده دستگاه فرکانس داره روی همونا نمیشه گذاشت بد تنظیم کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرکانس هایی که میزارن قدرتشون زیاد تره برای دریافت ماهواره.همین
yahoo_massenger
07-18-2011, 15:41
سلام.من میخواستم سایروس بگیریم ولی هرچی توی دستگاه گشتم ماهواره به این اسم پیدا نشد حتی 1دونه هم نبود توی لیست ماهوارها....بعد از یکی پرسیدم گفت توی رسیورهای جدید اسمش شده استارا درسته ؟؟؟ اگه اینه کدوم استارا اخه 3 4 تا استارا هست.
ممنون:k:
aminzardak
07-18-2011, 16:01
سلام.من میخواستم سایروس بگیریم ولی هرچی توی دستگاه گشتم ماهواره به این اسم پیدا نشد حتی 1دونه هم نبود توی لیست ماهوارها....بعد از یکی پرسیدم گفت توی رسیورهای جدید اسمش شده استارا درسته ؟؟؟ اگه اینه کدوم استارا اخه 3 4 تا استارا هست.
ممنون:k:
دوست عزیزم astra-4A
yahoo_massenger
07-18-2011, 16:13
خوب حالا میشه یه فرکانس قوی هم بدی واسه تنظیم؟؟؟
بد یه سواله دیگه این حروفی که کناره ماهوارها هست مثل w e منظور از اینا چیه ؟؟؟
خوب حالا میشه یه فرکانس قوی هم بدی واسه تنظیم؟؟؟
بد یه سواله دیگه این حروفی که کناره ماهوارها هست مثل w e منظور از اینا چیه ؟؟؟
فرکانس قوی برای آستارا11766h27500 4a
منظور ازw غربی بودن وE شرقی بودن از نظر طول و عرض جغرافیایی است.
yahoo_massenger
07-18-2011, 19:02
روی این فرکانس هم نگرفت.... جهتش از جلوی دیش میشه سمت راست بالای هاتبرد درسته مثل w3 ???????
[QUOTE=yahoo_massenger;20653]روی این فرکانس هم نگرفت.... جهتش از جلوی دیش میشه سمت راست بالای هاتبرد درسته مثل w3 ???????
شما اول w3 رو تنظیم کن بعد دیش رو 1 سانت بده به سمت راست بعد حدود 1 سانت تا 2.5 سانت میله دیشو بده بیرون (نوک ال ان بی به زمین نزدیک میشه)حتما دریفت میکنی؟
کجا زندگی میکنید؟ شاید روی شهر شما بیم نداشته باشه؟
yahoo_massenger
07-18-2011, 20:42
مشهد ((شمال شهر))
مشهد ((شمال شهر))
دوست عزیز
شما اگه نایل ست رو داری w3 رو هم داری
مابین اینها عکس نداشتم ولی نمونه اینجوریه
mehran69
07-19-2011, 00:07
سلام اقا من مسير سيروس رو دارم به راحتي هم گرفتم البطه يك ماه پيش 2روز پيش واسه يكي از دوستام هم گرفتم ولي فركانسش از 44 بالاتر نمياد
ديشب دوباره مي خواستم تنظيم كنم فركانسش تا70 ميومدوبرميگشت تا32 هركاري كردم فركانس فيكس نميشد چراغ جلوي پنل رسيورهم سبز نميشود دستگاه x95 بود هر كاري كردم درست نشد سيم رو چك كردم ال ان بي عوض كردم دستگاهو پرگرام كردم ريست فاكتوري كردم درست نشد كه نشد مشكل از كجاس لطفا راهنماي كنيد
يكي از شهرستانهاي خوزستان هستم البطه اينم بگم فقط داخل خوزستان شب ميشه ديش تنظيم كرد چون از ساعت 10 صبح به بعد هوا خيلي گرم ميشه وبا افت فركانس شديد مواجه ميشيم
سلام من هاتبرد رو با فرکانس بالا دارم روی دیش افست میخوام بپرسم قدرت دریافتw3بهتره یا اینتلست 1002 چون دیش تو کوچه است برا دانگل میخوام .کاملا راهنمایی کنید
سلام اقا من مسير سيروس رو دارم به راحتي هم گرفتم البطه يك ماه پيش 2روز پيش واسه يكي از دوستام هم گرفتم ولي فركانسش از 44 بالاتر نمياد
ديشب دوباره مي خواستم تنظيم كنم فركانسش تا70 ميومدوبرميگشت تا32 هركاري كردم فركانس فيكس نميشد چراغ جلوي پنل رسيورهم سبز نميشود دستگاه x95 بود هر كاري كردم درست نشد سيم رو چك كردم ال ان بي عوض كردم دستگاهو پرگرام كردم ريست فاكتوري كردم درست نشد كه نشد مشكل از كجاس لطفا راهنماي كنيد
يكي از شهرستانهاي خوزستان هستم البطه اينم بگم فقط داخل خوزستان شب ميشه ديش تنظيم كرد چون از ساعت 10 صبح به بعد هوا خيلي گرم ميشه وبا افت فركانس شديد مواجه ميشيم
دلایل زیادی هستش
پ ا رازیت
دیش و النبی ضرب خورده و کهنه
دیش کویچک
و...........
سلام من هاتبرد رو با فرکانس بالا دارم روی دیش افست میخوام بپرسم قدرت دریافتw3بهتره یا اینتلست 1002 چون دیش تو کوچه است برا دانگل میخوام .کاملا راهنمایی کنید
هردوتایشون ماهوارهای پر قدرتی هستن و فرکانس های یگنال بالای خوبی دارند
yahoo_massenger
07-20-2011, 10:22
سلام.من دیش هاتبردم به هم خورده حالا هرچی میخوام تنظیم کنم دیگه فرکانس 11054 نمیگیره حتی 1% هم سیگنال نمیده ولی کانالای دیگرو میگیره اینم بگم یه خورده از روکش کابل زخمی شده میتونه به خاطره کابل باشه تا درست تنظیم نشده هنوز ؟؟؟؟((روی دیش 1دونه قیچی اضافه کردم ماهواره بدر گرفتم با قیچی))
سلام.من دیش هاتبردم به هم خورده حالا هرچی میخوام تنظیم کنم دیگه فرکانس 11054 نمیگیره حتی 1% هم سیگنال نمیده ولی کانالای دیگرو میگیره اینم بگم یه خورده از روکش کابل زخمی شده میتونه به خاطره کابل باشه تا درست تنظیم نشده هنوز ؟؟؟؟((روی دیش 1دونه قیچی اضافه کردم ماهواره بدر گرفتم با قیچی))
منم مشکل شمارو داشتم اگر فای*ندر دارید طول میله هاتون به هم خورده اون ها رو کوتاه وبلند کنید تا درست بشن در ضمن سه تا مشکل دیگه هم هست 1کابل 2پا*را*زی*ت 3قدرت کم این فرکانس. میشه ساعت ال ان بی شما به هم خورده باشه ساعت باید4.5 باشه
saeed_sam
07-21-2011, 04:03
با سلام
دوستانی که با قیچی ماهواره سیروس رو گرفتن 1. ساعت ال ان بی رو چک کنن 2 . سر ال ان بی جهتش به مرکز دیش باشه
saeed_sam
07-21-2011, 04:31
منم مشکل شمارو داشتم اگر فای*ندر دارید طول میله هاتون به هم خورده اون ها رو کوتاه وبلند کنید تا درست بشن در ضمن سه تا مشکل دیگه هم هست 1کابل 2پا*را*زی*ت 3قدرت کم این فرکانس. میشه ساعت ال ان بی شما به هم خورده باشه ساعت باید4.5 باشه
شما از سویچ استفاده نکنید یکسره کنید ببینید تاثیری داره
yahoo_massenger
07-21-2011, 15:22
با سلام
دوستانی که با قیچی ماهواره سیروس رو گرفتن 1. ساعت ال ان بی رو چک کنن 2 . سر ال ان بی جهتش به مرکز دیش باشه
الان برای سایروس باید روی استارا باشه یا همون سایروس بره تنظیمش چون توی بعضی از دستگاها سایروس شده استارا الان من دستگام هم سایروس داره هم استارا چجوری تنظیمش کنم؟؟؟؟؟؟
با سلام
می خواستم بدونم ایا یورو برد 9 در ایران قابل دریافت است و کارت برای بازکردن کانال هایش وجود دارد و گیر می اید
باتشکر
بله گرفته میشودوواسه کارت هم باید کمی جستجو کنی
yahoo_massenger
07-23-2011, 08:41
الان برای سایروس باید روی استارا باشه یا همون سایروس بره تنظیمش چون توی بعضی از دستگاها سایروس شده استارا الان من دستگام هم سایروس داره هم استارا چجوری تنظیمش کنم؟؟؟؟؟؟
سلام فرکانس خوب برا گرفتن استارا4 یا سایروس چنده کانال 18+ داره .تشکر
سلام فرکانس خوب برا گرفتن استارا4 یا سایروس چنده کانال 18+ داره .تشکر
سلام :
12111 افقی 27500
الان برای سایروس باید روی استارا باشه یا همون سایروس بره تنظیمش چون توی بعضی از دستگاها سایروس شده استارا الان من دستگام هم سایروس داره هم استارا چجوری تنظیمش کنم؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز فرقی نمیکنه اگه دیشت میزونه مورد نداره هر کدامش باشه
yahoo_massenger
07-25-2011, 09:17
سلام.
من دیشم تنظیمه یعنی فرکانس 11054 الان دارم 70% میگیرم از این بیشتر هم نمیشه . مشکل اینجاس 3تا کانالو درست نمیگیره 1. gem Music
2.bbc & Voa روی ماهواره بدر بقیه کانال های داخلی سیگنال خوبی دارن ولی این دوتا صاف نیستن. (پارازیـــت هم ندارم)ممنون میشم بگین مشکل کجاس
سلام.
من دیشم تنظیمه یعنی فرکانس 11054 الان دارم 70% میگیرم از این بیشتر هم نمیشه . مشکل اینجاس 3تا کانالو درست نمیگیره 1. Gem music
2.bbc & voa روی ماهواره بدر بقیه کانال های داخلی سیگنال خوبی دارن ولی این دوتا صاف نیستن. (پارازیـــت هم ندارم)ممنون میشم بگین مشکل کجاس
ساعت ال ان بی رو درست کن
yahoo_massenger
07-25-2011, 10:34
ساعت ال ان بی رو درست کن
بهترین ساعت 4 بود اگه به جز این باشه سیگنال کم میشه ولی بازم حل نشد ماهواره هاتبرد مشکلش Gem Music هست و ماهواره بدر مشکلش همون 2تا کانال که گفتم هست ساعت هر دو ال ان بی تنظیمه
بهترین ساعت 4 بود اگه به جز این باشه سیگنال کم میشه ولی بازم حل نشد ماهواره هاتبرد مشکلش gem music هست و ماهواره بدر مشکلش همون 2تا کانال که گفتم هست ساعت هر دو ال ان بی تنظیمه
سلام :
دوست من ساعت ال ان بی شما تنظیم باشه
فقط میمونه کانون دیش اونرو هم با پایین و بالا بردن
میله ها وگلوی ال ان بی میتونی درست کنی
توی عرب هم با زاویه دار کردن قیچی
کانالهای عرب هم که فرمودید
با دو فرکانس قابل دریافته
هردو رو تست کنید
11014
11585
yahoo_massenger
07-28-2011, 08:03
سلام.
دوستان میخواستم بدونم ماهواره مسله ترک چندتا توی ماهواره ها هست ترکست 2 و.... میخوام بدونم فرقش چیه و کدومشون از همه بیشتر کانال داره....... یه سوال دیگه اینکه ماهواره اینتلست و نایلست برنامه هاشون چجوریه ((خونوادگی یا...))
genius1020
07-28-2011, 08:10
با سلام به دوستان و مدیران ارجمند
می خوام بدونم چطور از سویچر8 خروجی برای دریافت جهت استفاده نمود از سویچر1 به 4 راحته ولی 1 به 8 چطوری می شه در دستگاه رسیور تنظیم نمود:g:
shahoo0075
07-28-2011, 12:07
دوستان عزیز با سلام به همگی امیدوارم کسی بتونه منو راهنمایی کنه
======
موقعیت خونه ما جوری هستش که هاتبرد رو راحت میگیره ولی برای قیچی کردن همزمان بدر و دبلیو تری مشکل دارم یعنی در یه قسمت میشه هاتبرد رو با بدر قیچی کرد ودر قسمت دیگه به خاطر موانع (دیوارای خونه همسایه )هاتبرد رو با دبلیو تری میشه قیچی کرد کسی میتونه منو راهنمایی کنه چجوری هر سه رو با هم بگیرم
MD-DVB98
07-28-2011, 13:23
سلام.
دوستان میخواستم بدونم ماهواره مسله ترک چندتا توی ماهواره ها هست ترکست 2 و.... میخوام بدونم فرقش چیه و کدومشون از همه بیشتر کانال داره....... یه سوال دیگه اینکه ماهواره اینتلست و نایلست برنامه هاشون چجوریه ((خونوادگی یا...))
turksat 2a درسته و میتونی ازکانالاش استفاده کنی و اینتلست هم انواع مختلف داره منظورت کدومه و در مورد نایلست بگم که کانالاش عربیه و معمولا خانوادگیه و شبکه های بد معمولا نداره و اگه هم داشته باشه قفله که اونم فیلمهای هالیوودی بیشترن .
HADI-ARAK
07-28-2011, 13:42
دوستان عزیز با سلام به همگی امیدوارم کسی بتونه منو راهنمایی کنه
======
موقعیت خونه ما جوری هستش که هاتبرد رو راحت میگیره ولی برای قیچی کردن همزمان بدر و دبلیو تری مشکل دارم یعنی در یه قسمت میشه هاتبرد رو با بدر قیچی کرد ودر قسمت دیگه به خاطر موانع (دیوارای خونه همسایه )هاتبرد رو با دبلیو تری میشه قیچی کرد کسی میتونه منو راهنمایی کنه چجوری هر سه رو با هم بگیرم
دوست عزیز شما به خاطر اینکه یوار مانع از عبور سیگنا ل میشه و مطمن باش اینکه الان که هاتبرد را که داری داره میلیمتری از دیواره همسایتون رد میشه شما با قیچی هیچ ماهواره ای به جز عرب ست نمیتونید بگیرید به خاطر اینکه ماهواره عرب ست سیگنالش بالاتر از هاتبرد و بقی ماهواره ها میگیره شما اگر میخواید باید ندازه 50 سانت دیشت را از زمین بیاری بالا تا کاملا 3 جهت را که میخوای بگیره
موفق باشی
سلام . دوستان من ماهواره استارا ام 1 رو گرفتم ولی فقط 6 تا از فرکانس هاش سیگنال دارن در حد 60 درصد و بقیه فرکانسها سیگنال نمیدن . اونهایی هم که سیگنال میدن همشون v هستند و 11 و خورده ای هستند .
هر کاری هم میکنم بقیه شونو بگیرم نمیشه . میشه بفرمائین علتش چی میتونه باشه .
سلام . دوستان من ماهواره استارا ام 1 رو گرفتم ولی فقط 6 تا از فرکانس هاش سیگنال دارن در حد 60 درصد و بقیه فرکانسها سیگنال نمیدن . اونهایی هم که سیگنال میدن همشون v هستند و 11 و خورده ای هستند .
هر کاری هم میکنم بقیه شونو بگیرم نمیشه . میشه بفرمائین علتش چی میتونه باشه .
نمی دانم کجای کشور هستی ولی هرجقدر طرق غرب بروی بیشتر دریافت می کنی
سلام دوستان من از دیش گردون برای دریافت ماهواره ها استفاده می کنم و رسیورم ایکلاس یه مشکلی که پیدا کردم اینکه هروقت رسیورم را در هر ماهواره که توش هستم ریست می کنم دیگر ان جهت سیگنالش از بین میرودهر وقت روی همان ماهواره می روم سیگنال یک لحظه می اید وسپس می رود الان ماهواره ی نیل سایت و سایروس و بدرد من به این مشکل دچار شدن تو رو خدا کمکم کنید
سلام دوستان من از دیش گردون برای دریافت ماهواره ها استفاده می کنم و رسیورم ایکلاس یه مشکلی که پیدا کردم اینکه هروقت رسیورم را در هر ماهواره که توش هستم ریست می کنم دیگر ان جهت سیگنالش از بین میرودهر وقت روی همان ماهواره می روم سیگنال یک لحظه می اید وسپس می رود الان ماهواره ی نیل سایت و سایروس و بدرد من به این مشکل دچار شدن تو رو خدا کمکم کنید
سلام
خوب داداش ماهواره ریست نکن
بعدم من خودم شنیدم رسیورهای ایکلاس با دیش گردون یکمی مشکل دارند
دوست عزیز من میگم بعد از اینکه ماهواره را ریست میکنم این اتفاق می افتد بعد تو می گی دوباره ریست کن که یک جهت دیگر را از دست بدهم
دوست عزیز من میگم بعد از اینکه ماهواره را ریست میکنم این اتفاق می افتد بعد تو می گی دوباره ریست کن که یک جهت دیگر را از دست بدهم
خوب آقا هاشم هم گفت ریست نکن با دقت بخون
سلام لطفا راهنماییم کنید می خواستم بدونم مسیر هلاست 39 چطوره از لحاظ کانالهای با کیفیت؟
آیا با سیسیکم هم میشه کانالی رو باز کرد در این مسیر؟
دوست عزیز خوب چیکارش کنم باید همین طور بمونه
دوستان کسی نرم افزار اورجینال 9898hdmi-9797hdmiرا نداره
yahoo_massenger
07-30-2011, 20:33
ماهواره سایروس با قیچی باید چندتا کانال بگیره ؟؟؟ من هاتبردم تنظیمه با قیچی سایروس گرفتم سیگنال 50% ولی 10تا کانال بیشتر باز نمیکنه . پارازیت هم ندارم .
تشکر از ادمین گرامی:dd:
MD-DVB98
07-30-2011, 20:52
ماهواره سایروس با قیچی باید چندتا کانال بگیره ؟؟؟ من هاتبردم تنظیمه با قیچی سایروس گرفتم سیگنال 50% ولی 10تا کانال بیشتر باز نمیکنه . پارازیت هم ندارم .
کلا روی ساریوس 15 تا 20 تا شبکه بیشتر باز نمیشه و معمولا ساریوس و فقط برای اون دو تا شبکه معروف و باکیفیت +18 دریافت میکنن .
yahoo_massenger
07-31-2011, 07:04
کلا روی ساریوس 15 تا 20 تا شبکه بیشتر باز نمیشه و معمولا ساریوس و فقط برای اون دو تا شبکه معروف و باکیفیت +18 دریافت میکنن .
درسته ولی من با دیش که میگیرم تعداد کانال میره بالای 200تا ولی قیچی همون 10تاس .
MD-DVB98
07-31-2011, 07:40
درسته ولی من با دیش که میگیرم تعداد کانال میره بالای 200تا ولی قیچی همون 10تاس .
دوست عزیز منظور من کانالهاییه که باز میشه نه اینکه قفل باشن وگر نه روی ساریوس همون حدود 200 کانال و میگره و فرکانس های قدرتمندی هم حدودا داره و با قیچی هم به راحتی دریافت میشه .
سلام لطفا راهنماییم کنید می خواستم بدونم مسیر هلاست 39 چطوره از لحاظ کانالهای با کیفیت؟
سلام
فقط بیم Hellas Sat 2 S2 ([Only Registered Users Can See Links]) در ایران پوشش دارد که شبکه های خوبی هم روش نیست
yahoo_massenger
08-02-2011, 16:35
سلام.
رسیور کلا 4تا سوئیچ قبول میکنه مثلا 1 2 3 4 بعد حالا اگه یکی یه سوئیچ داشته باشه با 8تا خروجی چجوری باید 8تا برای دسنگاه تعریف کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
رسیور کلا 4تا سوئیچ قبول میکنه مثلا 1 2 3 4 بعد حالا اگه یکی یه سوئیچ داشته باشه با 8تا خروجی چجوری باید 8تا برای دسنگاه تعریف کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دستگاه شما چیه؟
yahoo_massenger
08-02-2011, 20:25
دستگاه شما چیه؟
ای کلاس int9797 pvr hdmi
ای کلاس int9797 pvr hdmi
اولا این سوال رو باید در بخش ایکلاس پرسیده شود
دوما وقتی برای تنظیم سوییچ بر روی گزینه سوییچ 1.0 رفته و از اونجا تنظیم میشه
vahid579
08-03-2011, 21:44
سلام بچه ها . آقا یه ماهواره میشه در سمت هاتبرد معرفی کنید که چند تا شبکه فیلم خوب مثل mbc ها در نایلست داشته باشه . می خوام شبکه هاش اروپایی یا امریکایی باشه . ( یعنی هاتبرد مرکز باشه با قچی این ماهواره رو بگیرم)
ممنون
سلام بچه ها . آقا یه ماهواره میشه در سمت هاتبرد معرفی کنید که چند تا شبکه فیلم خوب مثل mbc ها در نایلست داشته باشه . می خوام شبکه هاش اروپایی یا امریکایی باشه . ( یعنی هاتبرد مرکز باشه با قچی این ماهواره رو بگیرم)
ممنون
همون نیلست از همه بهتره
genius1020
08-04-2011, 06:07
ببخشید برای همه ی رسیورها اینجوریه چون دستگاه من هایتک نامبر وان هست
ممنون:h:
ببخشید برای همه ی رسیورها اینجوریه چون دستگاه من هایتک نامبر وان هست
ممنون:h:
هایتک با آی کلاس و بقیه رسیورها فرق داره
genius1020
08-04-2011, 16:27
هایتک با آی کلاس و بقیه رسیورها فرق داره
ببخشید نمی دونید به چه صورته :danesh_12: چون واقعا لازم دارم !!!؟؟؟:Laie_99:
yahoo_massenger
08-04-2011, 19:22
فک میکنم این مربوط میشه به نصب دستگاه نه خود رسیور دوسته عزیز :3254367854:
vahid579
08-05-2011, 10:42
سلام . آقا من 2 3 روز دنبال این بودم که ماهواره نایلست رو بگیرم ولی هرکاری میکردم نمیشد . چندتا عکس تو همین سایت و چندتا سایت دیگه بود که موقیت نایل رو سمت راست هاتبرد به فاصله کانونی 24 سانت گذاشته بودن ، بعد از 2 3 روز که نتونستم ماهواره رو تنظیم کنم یکی از دوستام اومد و واسم نایل رو سمت چپ هاتبرد تنظیم کرد . من 12 13 تا عکس از همین سایت دارم که این جهت رو نوشته عربست. درسته ؟؟؟ اگر هست چرا تو رسیورم نوشته نایلست ؟؟؟ رسیورم 9696 هست.
اینم بگم الان مثلا شبکه های mbc رو دارم ولی fox رو ندارم 7 8 تا شبکه استانی رو هم دارم .
ziyameshki
08-05-2011, 12:12
سلام شما فرکانس 12111 را دادید؟؟؟؟؟؟؟
ziyameshki
08-05-2011, 12:53
فرکانس قوی برای آستارا11766h27500 4a
منظور ازw غربی بودن وe شرقی بودن از نظر طول و عرض جغرافیایی است.
خواستی فرکانس 12111h27490 هم هست.....موفق باشی
سلام . آقا من 2 3 روز دنبال این بودم که ماهواره نایلست رو بگیرم ولی هرکاری میکردم نمیشد . چندتا عکس تو همین سایت و چندتا سایت دیگه بود که موقیت نایل رو سمت راست هاتبرد به فاصله کانونی 24 سانت گذاشته بودن ، بعد از 2 3 روز که نتونستم ماهواره رو تنظیم کنم یکی از دوستام اومد و واسم نایل رو سمت چپ هاتبرد تنظیم کرد . من 12 13 تا عکس از همین سایت دارم که این جهت رو نوشته عربست. درسته ؟؟؟ اگر هست چرا تو رسیورم نوشته نایلست ؟؟؟ رسیورم 9696 هست.
اینم بگم الان مثلا شبکه های mbc رو دارم ولی fox رو ندارم 7 8 تا شبکه استانی رو هم دارم .
سلام
دو ماهواره هستش نیلست عربست
نیلست کاملتر هستش عربست متنخب ها هستن
شما الا عربست را گرفتی که همراهش شبکه های ایرانی هم می گیرد
ببخشید نمی دونید به چه صورته :danesh_12: چون واقعا لازم دارم !!!؟؟؟:laie_99:
فرقی نمی کنه داداش توی هر ماهوارهی که بروی اگر دسگاه سویچر 4تای به بالا را ساپورت بخواهد بکند راهت پیداش می کنی
persian23
08-05-2011, 14:20
سلام به عرض خسته نباشد می خواست بدونم ماهواره astra19.2درجه در سمنان قابل دریافت هست. با تشکر
سلام به عرض خسته نباشد می خواست بدونم ماهواره astra19.2درجه در سمنان قابل دریافت هست. با تشکر
100% قابل دریافت نیتس لوی نسبت به شهارهای شرقی مثل مشهد شانس دریافت فرکانس های بیشتر و بهتر زیادتر هست
yahoo_massenger
08-05-2011, 16:39
سلام شما فرکانس 12111 را دادید؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز اگه میخوای با قیچی بگیری پیشنهاد میکنم نگیری چون 10 12 تا کانال بیشتر نمیاد. ((با دیش هم بگیری چیزی نداره میشه گفت ماهواره مزخرفی هستش))
maysen17
08-06-2011, 07:19
با سلام و تشکر از سایت خوبتون
جدیدا نیروی انتظامی توی شهرستان ما داره خونه ها رو چک میکنه و دیش و رسیور ها رو ضبظ میکنه. میخواستم ببینم آیا دیش های خیلی کوچیک با رسیور های جدیدشون که پشت پنجره میگذارن اصلا وجود دارن؟
و اینکه میگن دستگاهی وجود داره که مشخص میکنه کی توی خونه ماهواره داره درسته؟
ممنون میشم جوابمو بدین
با تشکر
بهترین رسیور موجود در بازار برای خرید کدوم نوع است و اگر امکان داره دلیلشو هم بگین باتشکر
hosseingho
08-06-2011, 07:31
با سلام و تشکر از سایت خوبتون
جدیدا نیروی انتظامی توی شهرستان ما داره خونه ها رو چک میکنه و دیش و رسیور ها رو ضبظ میکنه. میخواستم ببینم آیا دیش های خیلی کوچیک با رسیور های جدیدشون که پشت پنجره میگذارن اصلا وجود دارن؟
و اینکه میگن دستگاهی وجود داره که مشخص میکنه کی توی خونه ماهواره داره درسته؟
ممنون میشم جوابمو بدین
با تشکر
ديشي كه ميگين است و قيمتش حدود200 تا280 است ولي من هم نديدم
اره اون دستگاه وجود داره واگر رسيورت روشن باشه نشون ميده كه توي كدوم حياط ديش است بهترين كار اون زمان رسيورت را از برق بكشيد
موفق باشيد
MD-DVB98
08-06-2011, 07:33
بهترین رسیور موجود در بازار برای خرید کدوم نوع است و اگر امکان داره دلیلشو هم بگین باتشکر
تو چه مایه ای میخوای بخری ؟ پولت چنده ؟
vahid579
08-06-2011, 10:38
سلام
دو ماهواره هستش نیلست عربست
نیلست کاملتر هستش عربست متنخب ها هستن
شما الا عربست را گرفتی که همراهش شبکه های ایرانی هم می گیرد
تو رسیور iclass 9696 اسم اون ماهواره نایلست که کامل هست چیه ؟؟؟
یه سوال دیگه ، 2 تا شبکه +18 روی سایروس هست، قفل هست ؟؟ یا بازه ؟
persian23
08-06-2011, 16:14
سلام میشه یه ماهواره به من معرفی کنید که کانال های ورزشی فر ی بخصوص فوتبال باشه من عرب نایل و ترک را نصب کردم زیاد جالب نبود غیر این ماهواره دیگه هست با تشکر
HADI-ARAK
08-06-2011, 18:04
سلام میشه یه ماهواره به من معرفی کنید که کانال های ورزشی فر ی بخصوص فوتبال باشه من عرب نایل و ترک را نصب کردم زیاد جالب نبود غیر این ماهواره دیگه هست با تشکر
دوست عزیز
بیشتر کانالهای ورزشی ما در این دو ماهواره های که گفتی است به صورت ازاد ولی برای اینکه کاناهای ورزشی را بیشتری داشته باشی بهت پیش نهاد میکنم یک رسیور ای استار X99 و یا یک دانگل بخری و با وجود این ها بیشترین شبکه های سکه ای را باز میکنند و میتونی لذت را بعدن بفه می موفق باشی:loveshower::loveshower:
تو رسیور iclass 9696 اسم اون ماهواره نایلست که کامل هست چیه ؟؟؟
یه سوال دیگه ، 2 تا شبکه +18 روی سایروس هست، قفل هست ؟؟ یا بازه ؟
سلام
به انگلیسی نوشته نیلست همیشه
بله اخرین نرم افزار را به رسیور بزنی باز می شود
با سلام کسی میدونه مسترکدی که رمز دستگاه رو از بین میبره چیه؟ دستگاه eurostar 9700f هستش؟؟؟
با سلام
میشه روی یک دیش هم نایل ست و هم یوروبرد 9 را گرفت
با تشکر
amirnekounam
08-07-2011, 16:20
سلام.من میخوام یک رسیور لینوکسی بگیرم.اما نمیدونم dreambox 500 hd یا dreambox 800 hd se
میشه راهنمایی کنید؟برام مهمه که کانال های فرکانس s2 را باز کنه.500 hd دارای تیونر dvb s2و 800hd se دارای تیونر dvb s هستش.این یعنی این که 800hd se نمیتونه فرکانس s2 را بگیره؟
MD-DVB98
08-07-2011, 18:23
سلام.من میخوام یک رسیور لینوکسی بگیرم.اما نمیدونم dreambox 500 hd یا dreambox 800 hd se
میشه راهنمایی کنید؟برام مهمه که کانال های فرکانس s2 را باز کنه.500 hd دارای تیونر dvb s2و 800hd se دارای تیونر dvb s هستش.این یعنی این که 800hd se نمیتونه فرکانس s2 را بگیره؟
دوست عزیز اینها خوبن ولی من بهت رسیور فوق العاده VU+duo رو پیشنهاد میکنم که عالیه و حتی ایمیج های دریم باکس هم روش ریخته میشه .
vahid579
08-07-2011, 20:59
دوست عزیز اینها خوبن ولی من بهت رسیور فوق العاده vu+duo رو پیشنهاد میکنم که عالیه و حتی ایمیج های دریم باکس هم روش ریخته میشه .
قیمت ؟؟؟
چه فرقی بین رسیورهای لینوکسی با معمولی هست ؟؟؟
yahoo_massenger
08-07-2011, 22:02
با سلام
میشه روی یک دیش هم نایل ست و هم یوروبرد 9 را گرفت
با تشکر
بله دوسته عزیز اینم عکس4100
سلام من w3 و هاتبرد رو تنظیم میکنم ولی سایروس نمیشه .برا سایروس چکار کنم. خواهشا کمک کنید فوری فو ری.تشکر
دوست عزيز شما كدام قسمت ايران هستي.چون تاثير داره؟
hosseingho
08-08-2011, 08:16
سلام من w3 و هاتبرد رو تنظیم میکنم ولی سایروس نمیشه .برا سایروس چکار کنم. خواهشا کمک کنید فوری فو ری.تشکر
دوست عزيز فكر نكم با قيچي بتونيد دقيق سايروس را تنظيم كنيد اون هم حالا كه كلي پارازيت روي اون دوشبكه است شما اول با همون ديشت ببين سايروس را با ديش مي گيره بعد كانالهاش را ذخيره كن بعد با قيچي امتحان كن. موفق باشيد
اصلا چنین چیزی ممکن نیست.
چون یوتل و سایروس دو درجه با همدیگه فاصله دارد
vahid579
08-08-2011, 09:41
آقا ماهواره یوروبرد 9 چه نوع ماهواره ای هست ؟؟؟ یعنی چندتا شبکه داره ؟ چه نوع شبکه هایی داره ؟؟؟
با سلام کسی میدونه مسترکدی که رمز دستگاه رو از بین میبره چیه؟ دستگاه eurostar 9700f هستش؟؟؟
آقا ماهواره یوروبرد 9 چه نوع ماهواره ای هست ؟؟؟ یعنی چندتا شبکه داره ؟ چه نوع شبکه هایی داره ؟؟؟
این ماهواره بهترین کانالهای هندی از قبیل B4U Music Indiaدارد که بصورت ازاد
50 کانال کارتی
و 30 کانال ازاد داره کانالهای هندی این ماهواره از قبیل The Musik و C-Music
که تمام طول روز را به پخش شوها ی جدید هندی می پردازه
این ماهواره همان ماهواره Hot Bird 2 است که تغیر نام داده و در مدار 9 درجه شرقی قرار گرفته
فرکانس قوی این ماهواره 11843- v -27500 3/4
9949
2142
9999
سلام من هاتبرد و w3رو نصب میکنم و لی سایروس نصب نمیشه . دوستان فرکانسش و یه تصویر ازش بزارید . فوری لطفا
شما با قیچی نمی تونی سایروس رو بگیری باید دیش جدا بزاری . با دبش جدا اول w3 رو تنظیم کن بعد پایه دیش رو 1 سانت بده به راست میله ی دیش رو یک و نیم سانت بده بالا فرکان قویش 11766 h 27500 هست و فرکانس اون دوتا کانالاش 12111 h27500 است حتما میتونی نصب کنی
sasan195
08-08-2011, 18:19
با هزران درود به دوستان ومدیران اگر مرا از این سردرگمی رها کنید ممنون میشوم ایا فرکانس اکشن 12692 ضعیف است یاکه قطع است یا که دیش بزرگتر از90 می خواهد چرا با یونیورسال 2کار میدهد ولی جواب نمی دهد اما با یونیورسال1 سیگنال ندارد عیب از گجاست
با هزران درود به دوستان ومدیران اگر مرا از این سردرگمی رها کنید ممنون میشوم ایا فرکانس اکشن 12692 ضعیف است یاکه قطع است یا که دیش بزرگتر از90 می خواهد چرا با یونیورسال 2کار میدهد ولی جواب نمی دهد اما با یونیورسال1 سیگنال ندارد عیب از گجاست
اولا که فرکانس اکشن یا همان 12692 غیر فعال شده .
در ضمن شما وقتی تنظیمات را روی یونیورسال 2 قرار میدی سیستم ال ان بی عوض میشه و با یک غرکانس دیگه مثلا 11566 عوض میشه
با سلام
فرکانس 11862 یوروبرد9 در ایران قابل دریافت است و با دانگل میشود شبکه ها را باز کرد یا حتما باید
کار ت خودش باشد (می رشود روی یک دستگاه هم دانگل باشد وهم از کارت استفاده کرد)
با تشکر
سلام ایا میشه با قیچی هاتبرد و سایروس داشته باشم برا اون دوتا کانال میخواهم یه عکس غیر از تو ارشیو بزارید
سلام ایا میشه با قیچی هاتبرد و سایروس داشته باشم برا اون دوتا کانال میخواهم یه عکس غیر از تو ارشیو بزارید دیشم هم افست 90 سانتی هستش. تشکر کمک کنید
hosseingho
08-09-2011, 15:18
سلام ایا میشه با قیچی هاتبرد و سایروس داشته باشم برا اون دوتا کانال میخواهم یه عکس غیر از تو ارشیو بزارید دیشم هم افست 90 سانتی هستش. تشکر کمک کنید
اره دوست عزيز اگه دقيق تنظيم كني هم سايروس وهم w3 را با هم مي شه داشت
سلام من هاتبرد و سایروس رو میخوام ایا میشه با قیچی گرفتش. الان هاتبرد رو دارم و عکس سایرو س بزارید
hosseingho
08-10-2011, 08:23
سلام من هاتبرد و سایروس رو میخوام ایا میشه با قیچی گرفتش. الان هاتبرد رو دارم و عکس سایرو س بزارید
با سلام دوست عزيز . بالاتر نگاه كني گذاشتم توي پست قبلي .موفق باشيد
با سلام
فرکانس 11862 یوروبرد9 در ایران قابل دریافت است و با دانگل میشود شبکه ها را باز کرد یا حتما باید
با تشکر
موضوع مهم : ارشیو کامل از عكسهای (يک ديش و چند Lnb ([Only Registered Users Can See Links])
سلام.خسته نباشيد دوستان.
ميگم ماهواره يامال90 درجنوب هرمزگان بيم داره؟کسى اين ماهواره درجنوب گرفته.کمک.کمک.
با سلام
با تشکر
سلام.خسته نباشيد دوستان.
ميگم ماهواره يامال90 درجنوب هرمزگان بيم داره؟کسى اين ماهواره درجنوب گرفته.کمک.کمک.
بله بیم دارد
اگر مخواهيد از هاتبرد شروع كنيد پشت ديش رفته و ديش رو 77 درجه به طرف چپ ( شرق ) بچرخونيد و ميله پشت ديش رو 2 سانت به درون برده به طورى كه سر ديش رو به آسمان باشه
اين هم فركانس نمونه :
11057
v
26470
نكته مهم :: دوستانى كه از ال ان بى ليزر استفاده ميكنند بايد ساعت ال ان بى 6 باشد و بقيه ال ان بى روساعت 7.5 بزارند
اين هم ليست شبكه ها ::
Ctc+4
ctc+7
اين هم كد مربوطه:
C1 23 45 00 67 89 ab 00
h0me+4
h0me+7
اين هم كد مربوطه
d1 23 45 00 67 89 ab 00
tnt 2
tnt 4
ntv2
ntv4
ren4
ren7
mehran69
08-11-2011, 21:11
سلام اقايون خواستم بدونم بجز هاتبردو سيروس ماهواره ديگه اي هست كه شبكه 18+ داشته باشه اخه امرو يكي ازدوستام گفت يه جايي ديده كه ماهواره اي به اسم ميثم همچين شبكه هاي داشته حالا نميدونم خالي بسته يا نه اگه هست لطفا راهنمايم كنيد
باتشكر فراوان از اساتيد محترم
genius1020
08-11-2011, 23:32
سلام اقايون خواستم بدونم بجز هاتبردو سيروس ماهواره ديگه اي هست كه شبكه 18+ داشته باشه اخه امرو يكي ازدوستام گفت يه جايي ديده كه ماهواره اي به اسم ميثم همچين شبكه هاي داشته حالا نميدونم خالي بسته يا نه اگه هست لطفا راهنمايم كنيد
باتشكر فراوان از اساتيد محترم
سلام این فرکانس شبکه******* در سایروس چیه ؟ قفله یا نه ؟:6b:
hosseingho
08-12-2011, 00:22
سلام این فرکانس شبکه******* در سایروس چیه ؟ قفله یا نه ؟:6b:
12111
27500
mehran69
08-12-2011, 05:31
چي شد كسي ميدونه يانه واسه اين ماهوارهاي كه گفتم
چي شد كسي ميدونه يانه واسه اين ماهوارهاي كه گفتم
ماهواره ای به اسم میثم وجود نداره شما درجه شرقی یا غربی این ماهواره رو بگید تا ببینم کانالی وجود دارد یا خیر
mehran69
08-12-2011, 06:08
ماهواره ای به اسم میثم وجود نداره شما درجه شرقی یا غربی این ماهواره رو بگید تا ببینم کانالی وجود دارد یا خیر
دوست عزيز درجشو نميدونم ولي ديش سمت غرب بود راستي اين اسم هم نيست فردا دقيق تر راهنماي ميكنم ممنون
دوست عزيز درجشو نميدونم ولي ديش سمت غرب بود راستي اين اسم هم نيست فردا دقيق تر راهنماي ميكنم ممنون
اگر در سمت و درجه غربی بوده پس توی ایران بیم نداره و جواب نمیده.
توی ایران فقط تا 15 درجی غربی تا حدودی قابل گیرندگی است
ziyameshki
08-12-2011, 18:41
سلام من هاتبرد و w3رو نصب میکنم و لی سایروس نصب نمیشه . دوستان فرکانسش و یه تصویر ازش بزارید . فوری لطفا
دوست عزیز من هم هاتبرد هم سایروس هم دبلیو 3 روی یک دیش باقیچی دارم کمی بالاتر از w3 فرکانساش هم مال اون 12111 درضمن private spice تاامروز صبح باز بود
سلام دوستان من با قیچی هاتبرد یوتلست-بدر-سیروس دارم ولی هر کار میکنم نایلست نمیگیره فاشله از دیوار حدود 3 متره ارتفاع دیوارم 1 متره فرکانسی که باهاش راحت بگیرم چیه
hosseingho
08-13-2011, 14:18
سلام دوستان من با قیچی هاتبرد یوتلست-بدر-سیروس دارم ولی هر کار میکنم نایلست نمیگیره فاشله از دیوار حدود 3 متره ارتفاع دیوارم 1 متره فرکانسی که باهاش راحت بگیرم چیه
با سلام خدمت شما دوست عزيز فكر كنم با اين فاصله نمي شه گرفت چون نايلست تقريبا ديش عمود بر زمين ميشه براي اطمينان بيشتر يك بار با ديش بدون قيچي نايل را امتحان كنيد اين هم فركانس نمونه
11355
v
27500
سلام هرکاری کردم با قیچی سایروس نمیشه گرفتش به مرکزیت هاتبرد دیش هم افسته با اینکه w3رو دارام ایا دیوار مزاحمه از دیوار 2 متر فاصله داره.کمک کنید خواهشا فاصله ش چقدره دقیقا النبی هاشون.
hosseingho
08-13-2011, 16:58
سلام هرکاری کردم با قیچی سایروس نمیشه گرفتش به مرکزیت هاتبرد دیش هم افسته با اینکه w3رو دارام ایا دیوار مزاحمه از دیوار 2 متر فاصله داره.کمک کنید خواهشا فاصله ش چقدره دقیقا النبی هاشون.
با سلام خدمت شما
شما اگر موقعيتي دارين كه خودتون مي تونيد نصب كنيد اول با ديش تنها سايروس(استارا 4)را تنظيم كنيد وبعد اگر مطمءن شديد كه اونجا جواب ميده بعد هاتبرد را تنظيم كنيد و سايروس را هم با قيچي بگيرين اين اموزش را هم برات مي زارم
.
ابتدافایندررا به دستگاه ودیش متصل میکنیم وآنرا بین عدد 5 و6قرارمیدهیم.سپس دیش هاتبرد رادقیق تنظیم میکنیم.
بعداز تنظیم هاتبرد دقیق ازپشت دیش که بایستیم 3سانت میله را به بیرون میکشیم یعنی سردیش 3سانت روبه زمین متمایل میشه وبعد 4تا 5سانت پایه دیشو بسمت راست(غرب)میچرخانیم.این توضیحات مربوط به دیش90سانتیه.لذا برای دیش بزرگتریک سانت به اندازه های قبلی بیفزایید.خوب حالا وقته سیگنال یابیه…فرکانس قوی رو به دستگاه واردمیکنیم وبعدازگرفتن سیگنال برروی این فرکانس باید فرکانس ضعیف این جهتو وارد کنیم وتنظیم نهاییم انجام بدیم.ضمنن این توضیحات برای دوستان نصابه چون ما بافرض نصب بودنه هاتبرد آموزش دادیم.
قویترین فرکانس:11766/افقی/27500/4/3
ضعیفترین فرکانس:12111/افقی/27500/6/5
ساعته ال ان بی همانند هاتبرد میباشه
برای لیزر واسترانگ 3
برای استارست ویوراستار 4.5
فرکانس 12111دارای دو شبکه
فرکانس 11766 هم شبکه های محلیه
از راهنمایی که کردین ممنون
sasan195
08-15-2011, 02:20
دوستان مجنرم ویب مدیران محترم ایا کسی فرکانس 12692را دارد یعنی سیگنال دارد با چه اندازه دیشی یا اینکه بطور کلی قط است :0002013f::0002013f:
دوستان مجنرم ویب مدیران محترم ایا کسی فرکانس 12692را دارد یعنی سیگنال دارد با چه اندازه دیشی یا اینکه بطور کلی قط است :0002013f::0002013f:
این فرکانس ضعیفی هست . و با ماهواره های معمولی دریافت نمیشه . با ماهواره full hd دریافت میشود
sasan195
08-15-2011, 11:45
دوستگرامی این فرکانس باچه دیشی دریافت میشود البته با اچدی یا فول اچدی
farshad868
08-15-2011, 17:15
astra 2 19daraje
NDS Eutelsat
08-15-2011, 17:33
این فرکانس ضعیفی هست . و با ماهواره های معمولی دریافت نمیشه . با ماهواره full hd دریافت میشود
البته جسارت نباشه.این فرکانس ضعیف نیست فقط چون از نوع dvb-s2 هست برای دریافتش باید دیش دقیق تنظیم باشه.در مورد فرکانسهای dvb-s2 اگر اینجا بخوام توضیح بدم طولانی میشه.فرکانسهای s2 ویژگی های خاصی دارند و کمی مشکلتر دریافت بشن.
البته دوستان اگر سایر جهتها رو هم بگیرن بهتر متوجه میشن.چون به عقیده من اتفاقا 11681 و 12692 فرکانسهای s2 نسبتا قوی و خوبی هستند.شما اگر فرکانسهای s2 ماهواره های ضعیف رو بخواید بگیرید پدرتون در میاد.خیلی سخته.
برای دریافت این دو فرکانس،شما باید فرکانس 12673 هاتبرد رو در آیستار 20000 با سیگنال 83 یا 81 یا 79 درصد داشته باشید و با النبی سوپر اچ دی میشه راحت گرفتش.
فعلا قویترین فرکانس s2 شناخته شده فرکانس 11881 ماهواره بدر هست که با قدرت زیادی در رسیور آیستار دریافت میشه.(68 تا 66 درصد)
دوستان برای دریافت فرکانسهای s2 بهتره از النبی های قدرتمند مثل lazer gold و inverto black pro استفاده کنید که مخصوص همین نوع فرکانسها هستند و سیگنالدهی فوق العاده ای دارند نسبت به پرمیوم و...
NDS Eutelsat
08-15-2011, 17:37
سوال شما کمی گنگه.این فرکانس ها با رسیورهای اچ دی دریافت میشن اونم نه هر رسیور اچ دی ای.مثلا با آیکلاس 9696 فول اچ دی یا a9a9 و... گرفته نمیشه.
باید تیونرش s2 هم باشه مثل ای ستار 20000 یا استرانگ 4902 و...
sasan195
08-15-2011, 21:24
دوستان من 11681را که اس2است را میگیرم اما 12692 را قبلا با همین ریسیور میگرفتم میخواهم بدانم اگر عیب از خود شبکه اش نباشد من بگیرم
سلام من آستارا4 یا سیروس با قیچی گرفتم حدود 100 شبکه بیشتر پیدا نکرد دو شبکه -18 نبود میخاستم ببینم با قیچی دو شبکه گرفته نمیشه یا فرکانس عوش شده
سلام
من هرکار کردم که ماهواره سیروس در کرمان بگیرم نشد چند نصاب اوردم که بعضیهاشون گفتن کرمان نمیگیره و بعضیهاشون هرکار کردن نتونستن بگیرن میشه راهنمایی کنید که مشکل از چی هست
دستگاه من استارست 230usb هست با دستگاهای دیگه هم امتحان کردیم نشد
ممنون از شما
سلام من آستارا4 یا سیروس با قیچی گرفتم حدود 100 شبکه بیشتر پیدا نکرد دو شبکه -18 نبود میخاستم ببینم با قیچی دو شبکه گرفته نمیشه یا فرکانس عوش شده
شما فرکانس 12111 h 27500 رو میگیرید؟ دو شبکه pb & pg روی این فرکانس هستند که با آخرین پچ باز میشوند
سلام آموزش نصب قیچی به مرکزیت نایلست میخاستم چه ماهواره های رو میشه گرفت
سلام آموزش نصب قیچی به مرکزیت نایلست میخاستم چه ماهواره های رو میشه گرفت
روی این جهت این ماهواره ها باقیچی میگیره:
thor 23(intelsat 10-02
amos
hotbird
eutel w3
sirius
سلام به مرکزیت ku badarیا عربست 26 درجه شرقی چه ماهوارههای با قیچی میشه گرفت در ضمن فرکانس سایروس12111 افقی هستش. تشکر
سلام ماهواره های که تو شرق کشور مخصوصا نیشابور به خوبی دریافت بشن معرفی کنین
سلام ماهواره های که تو شرق کشور مخصوصا نیشابور به خوبی دریافت بشن معرفی کنین
ماهوارهای به درد بخور دریافت می شود
سلام به مرکزیت ku badarیا عربست 26 درجه شرقی چه ماهوارههای با قیچی میشه گرفت در ضمن فرکانس سایروس12111 افقی هستش. تشکر
موضوع مهم : ارشیو کامل از عكسهای (يک ديش و چند Lnb ([Only Registered Users Can See Links])
موضوع مهم : آموزش دریافت ماهوارههای مختلف روی یک دیش با قیچی ([Only Registered Users Can See Links]) ([Only Registered Users Can See Links] 1 ([Only Registered Users Can See Links]) 2 ([Only Registered Users Can See Links]))
mohsen.m
08-20-2011, 05:55
با عرض سلام خدمت دوستان وعرض پوزش ازاینکه این سوال را اینجامطرح کردم
اکتیو شدن کارت را توضیح دهید که چگونه میتوانم بفهمم این کارت را که از فروشنده گرفتم آک هست و تایمش شروع نشده
بدون اینکه تایمش شروع شود
با سپاس
با عرض سلام خدمت دوستان وعرض پوزش ازاینکه این سوال را اینجامطرح کردم
اکتیو شدن کارت را توضیح دهید که چگونه میتوانم بفهمم این کارت را که از فروشنده گرفتم آک هست و تایمش شروع نشده
بدون اینکه تایمش شروع شود
با سپاس
ببین اگر قسمت طلایی رنگ (کانکتور) روش اگر خط افتاده باشد کارت شما کارکرده است و اگر صاف و بدون خط باشد نو است
meysam1987
08-21-2011, 01:50
سلام
من خودم نصاب هستم اما تو خونه خودمون تو جنوب غرب تهران با فرکانس های 11604 و 11642 هاتبر مشکل دارم همه جا این سیگنال هارو دارم الا خونه خودمون.حالا گردون نصب کردم با دیش ایکس کروزر و lnbپریمیوم و موتور 3000 همه کانال هارو دارم حتی جم موزیک که ضعیفه اما این 2تا فرکانس که نزدیک 10کانال ایرانی داره رو ندارم.خانوادم مسخره ام می کنن! حتی شک به نویز هم داشتم اما همسایمون اینارو داره.حتی چندبار کلا دیش رو جم کردم و دوباره بستم اما باز نشد.دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه.حتی رو پشت بوم سیگنال دارم اما ضعیفه و وقتی میام پایین کلا قطع میشه.تاکید میکنم فقط هم این 2تا فرکانس اینجوریه
yahoo_massenger
08-21-2011, 05:24
سلام
من خودم نصاب هستم اما تو خونه خودمون تو جنوب غرب تهران با فرکانس های 11604 و 11642 هاتبر مشکل دارم همه جا این سیگنال هارو دارم الا خونه خودمون.حالا گردون نصب کردم با دیش ایکس کروزر و lnbپریمیوم و موتور 3000 همه کانال هارو دارم حتی جم موزیک که ضعیفه اما این 2تا فرکانس که نزدیک 10کانال ایرانی داره رو ندارم.خانوادم مسخره ام می کنن! حتی شک به نویز هم داشتم اما همسایمون اینارو داره.حتی چندبار کلا دیش رو جم کردم و دوباره بستم اما باز نشد.دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه.حتی رو پشت بوم سیگنال دارم اما ضعیفه و وقتی میام پایین کلا قطع میشه.تاکید میکنم فقط هم این 2تا فرکانس اینجوریه
دوست عزیز شما همه کارهارو کردین ولی به نظر من این دوتا کار هم انجام بدین ضرر نداره چون من یه مشکل تو این مایع داشتم ولی با همین کار حل شد.
1.شما یه رسیور دیگه تست کنید شاید دستگاه شما ضعیف شده و فرکانس ضعیف نمیگیره و اگه منظورت این بود که دستگاه وقتی میبری بالا جواب میده میتونه مشکل از سیم یا ولتاژ برقی که برای فرکانس تنظیم میکنید باشه.
موفق باشید.
yahoo_massenger
08-21-2011, 06:11
سلام.
کانالهای داخلی کلا روی چندتا ماهواره قابل دریافت هستند . میشه اسم ماهواره که کانالهای داخلی رو دارن بگید.
سلام.
کانالهای داخلی کلا روی چندتا ماهواره قابل دریافت هستند . میشه اسم ماهواره که کانالهای داخلی رو دارن بگید.
asiasat 3s+=105"E
intel sat 902=60"e
badr 5=25"e
سلام من هاتبرد رو با دیش افست دارم همچنینw3رو ولی اینتلست1002 رو نمی تونم تنظیم کنم اساتید لطفا کمک کنید .تشکر برا میکرو باکس میخواستم
mohsen.m
08-21-2011, 20:02
سلام خدمت دوستان
برای تهیه مولتی سوییچ و ال انسی باید از کجا بگیرم دوستان اگر فروشنده سراغ دارند راهنمایی کنند
قیمت یک عدد ال ان سی و یک عدد سوییچ باکس 9 به 12 حدودا چند است
meysam1987
08-21-2011, 23:47
دوست عزیز شما همه کارهارو کردین ولی به نظر من این دوتا کار هم انجام بدین ضرر نداره چون من یه مشکل تو این مایع داشتم ولی با همین کار حل شد.
1.شما یه رسیور دیگه تست کنید شاید دستگاه شما ضعیف شده و فرکانس ضعیف نمیگیره و اگه منظورت این بود که دستگاه وقتی میبری بالا جواب میده میتونه مشکل از سیم یا ولتاژ برقی که برای فرکانس تنظیم میکنید باشه.
موفق باشید.
nدوست عزیز دستگاه من ایکس کروزر 400 هست
سلام خدمت دوستان
برای تهیه مولتی سوییچ و ال انسی باید از کجا بگیرم دوستان اگر فروشنده سراغ دارند راهنمایی کنند
قیمت یک عدد ال ان سی و یک عدد سوییچ باکس 9 به 12 حدودا چند است
قیمتش بالا هستش
و هرکسی ندارد که بفروشد
سلام من هاتبرد رو با دیش افست دارم همچنینw3رو ولی اینتلست1002 رو نمی تونم تنظیم کنم اساتید لطفا کمک کنید .تشکر برا میکرو باکس میخواستم
خوب روی دیش افست قیچی خوب در نمی اید
و کلا این ماهواره ها بهتر هست دیش بگذارید
سلام
کابل شما مشکل داره.
از کابل تاپ ست استفاده کن هم به صرفه تره و در متراژ زیاد افت سیگنال ندارد
سلام میشه اینتلست1002 رو با قیچی به مرکزیت هاتبرد بگیرم با دیش افست. در حالی کهw3تنظیم کردم ولی سایروس یا همین اینتلست1002 نمیشه هیچکدوم. کمک کنید
sasan195
08-22-2011, 15:12
با درود به همه چطور میشود حدود 10درصد کیفیت دیش 09 را بالا برد الانبی پرونیوم اچدی 03 دارم دیش 90 وطنی البته 86 است اسمش نود با خم دور 90 میشود روز بروز کیفیت را پاین می اورند چون رقا بتی میسازند وارزان میدهند اگر کسی عالی بسازد وبا کیفیت همین 90 خالص بگیرد عالی است حلا من احتیاج به 10 در صد قوی تر دارم تا بتوانم 126952 را که اس 2 است را عالی بگیرم
با سلام
ایا میشود روی یک دیش هم نایل ست و هم یوروبرد 9 وهم استارا 1m را گرفت
و ای همه فرکانس ها قابل دریافت است
با تشکر
با سلام
ایا میشود روی یک دیش هم نایل ست و هم یوروبرد 9 وهم استارا 1m را گرفت
و ای همه فرکانس ها قابل دریافت است
با تشکر
خیر نمی شود شما میتوانید فقط آستارا1m و یوروبرد 9 را بگیرد روی یک دیش که آن هم تمامی فرکانس ها قابل دریافت نیستند.
با درود به همه چطور میشود حدود 10درصد کیفیت دیش 09 را بالا برد الانبی پرونیوم اچدی 03 دارم دیش 90 وطنی البته 86 است اسمش نود با خم دور 90 میشود روز بروز کیفیت را پاین می اورند چون رقا بتی میسازند وارزان میدهند اگر کسی عالی بسازد وبا کیفیت همین 90 خالص بگیرد عالی است حلا من احتیاج به 10 در صد قوی تر دارم تا بتوانم 126952 را که اس 2 است را عالی بگیرم
شما میتوانید یک دیش آفست بگیرید تا برای 10درصد کیفیت بیشتر منت دیش وطنی رو نکشید
با سلام
ممنون از راهنمای تان در استارا 1 ام فرکانس های 12285و10832
ودر یورو برد 9 فرکانس های 11862 و11881 قابل در یافت است
با تشکر
با سلام
ممنون از راهنمای تان در استارا 1 ام فرکانس های 12285و10832
ودر یورو برد 9 فرکانس های 11862 و11881 قابل در یافت است
با تشکر
خیر
سلام من نایلست رو گرفتم ولی پکیج شوتایم ندارم فرکانسش عوض شده یا اصلا قطع شده فرکانسشو بدین
22312231
08-23-2011, 15:25
دوستان عزيز با سلام
من فركانس يورونيوز رو 12592 رو روي هاتبرد دارم به رسيور كيفيتش خيلي ضعيفه ولي بقيه كاناهاي هاتبرد خيلي خوبه دليل اش چي مي تونه باشه ممنون از راهنمايي هاي شما
سلام من نایلست رو گرفتم ولی پکیج شوتایم ندارم فرکانسش عوض شده یا اصلا قطع شده فرکانسشو بدین
دوست عزیز؛جدیدأ وقتی نیل ستو سرچ کنی شوتایم ها نمیان ولی چندوقت پیش تو لیست کانال ها می اومدن؛ البته شوتایم ها که باز نمیشن؛فرکانسش هم; 11996 hفکر میکنم
دوستان عزيز با سلام
من فركانس يورونيوز رو 12592 رو روي هاتبرد دارم به رسيور كيفيتش خيلي ضعيفه ولي بقيه كاناهاي هاتبرد خيلي خوبه دليل اش چي مي تونه باشه ممنون از راهنمايي هاي شما
دوست عزیز ؛سیگنال یورونیوز همیشه ضعیف بوده و کاریش هم نمیشه کرد؛منم ؛هرکس یورونیوز رو می خواد نگاه کنه؛براش رو نیل ست ویاعرب ست میگیرم ؛سیگنالشون هم خیلی خوبه؛درضمن یورونیوز بدلیل پخش اخبار آپدیت شده به ساعت وهمچنین داشتن زبانهای مختلف رایج دنیا وزبان فارسی؛طرفداران زیادی داره!موفق باشید
باسلام
کسانی که اموزش فایندر xcruiser را دارند لطف کنن لینک بزارند
باتشکر یدالله /...
باسلام
کسانی که اموزش فایندر xcruiser را دارند لطف کنن لینک بزارند
باتشکر یدالله /...
طرز کار تمام فایندرها مثل همه
می خواستم بدونم ایا در منصقه جنوب ایران (عسلویه ) می شه ماهواره ساسیروس را دریافت کرد اکه میشه لطف کنید یه فرکانسی از ان بگذارید برای تنظیم دیش . (اگه ممکنه حمراه با عکس )
سلام دوست عزیز یرای ماهواره سیروس باید امتحان کنی این مشخصاتش هست.
ابتدافایندررا به دستگاه ودیش متصل میکنیم وآنرا بین عدد 5 و6قرارمیدهیم.سپس دیش هاتبرد رادقیق تنظیم میکنیم.
بعداز تنظیم هاتبرد دقیق ازپشت دیش که بایستیم 3سانت میله را به بیرون میکشیم یعنی سردیش 3سانت روبه زمین متمایل میشه وبعد 4تا 5سانت پایه دیشو بسمت راست(غرب)میچرخانیم.این توضیحات مربوط به دیش90سانتیه.لذا برای دیش بزرگتریک سانت به اندازه های قبلی بیفزایید.خوب حالا وقته سیگنال یابیه…فرکانس قوی رو به دستگاه واردمیکنیم وبعدازگرفتن سیگنال برروی این فرکانس باید فرکانس ضعیف این جهتو وارد کنیم وتنظیم نهاییم انجام بدیم.ضمنن این توضیحات برای دوستان نصابه چون ما بافرض نصب بودنه هاتبرد آموزش دادیم.
قویترین فرکانس:11766/افقی/27500/4/3
ضعیفترین فرکانس:12111/افقی/27500/6/5
ساعته ال ان بی همانند هاتبرد میباشه
برای لیزر واسترانگ 3
برای استارست ویوراستار 4.5
فرکانس 12111دارای دو شبکه
فرکانس 11766 هم شبکه های محلیه
طرز کار تمام فایندرها مثل همه
باسلام
دوست عزیز تو ساید ما خبری از انواع فایندر دیجیتالی نیست مدل فایندر اکس کروزر 9500 میخواستم میخوام بدونم برنامه میگیره ابدیت دارند ولی بکاب کانال دارند یا نه میشه بکاب زد
با تشکر یدالله/...
باسلام
دوست عزیز تو ساید ما خبری از انواع فایندر دیجیتالی نیست مدل فایندر اکس کروزر 9500 میخواستم میخوام بدونم برنامه میگیره ابدیت دارند ولی بکاب کانال دارند یا نه میشه بکاب زد
با تشکر یدالله/...
دوست عزیز من یه فایل درمورد فایندر ذکر شده دارم برات میذارم ؛موفق باشید
دوست عزیز من یه فایل درمورد فایندر ذکر شده دارم برات میذارم ؛موفق باشید
ممنون از nasima عزیز این فایل pdf است بازم ممنون دنبال بکاپ این نو دستگاه میگردم فایل به روزش دارم ابگرد دستگاه است این نو فایندر روی هر ماهواره فقط چند کانال میشه ذخیره کرد
باتشکر /یدالله
باسلام
دوست عزیز اگه میشه یک فرکانس قوی جهت تنظیم دیش w6 بگین که در حال حاضر سیگنال داشته باشد چون قبلا این جهتو داشتم ولی الان هرکاری میکنم با فرکانسهای قبلی نمیاد مثل 11617 و 11449 خوشحال میشم زودتر جواب بدین
با تشکر
باسلام
دوست عزیز اگه میشه یک فرکانس قوی جهت تنظیم دیش w6 بگین که در حال حاضر سیگنال داشته باشد چون قبلا این جهتو داشتم ولی الان هرکاری میکنم با فرکانسهای قبلی نمیاد مثل 11617 و 11449 خوشحال میشم زودتر جواب بدین
با تشکر
۱۲۶۰۰v 2500
با سلام من یه گردان پریمیم اچ دی دارم که تنظیم بود کار هم میکرد ولی الان ایستاده روی 90 درجه و هیچ حرکتی نمیکنه لطفا راهنماییم کنید
با سلام من یه گردان پریمیم اچ دی دارم که تنظیم بود کار هم میکرد ولی الان ایستاده روی 90 درجه و هیچ حرکتی نمیکنه لطفا راهنماییم کنید
شما دو کلید روی موتور را همراه هم به مدت 5 ثانیه نگه دارید تا ریسیت شود .شاید درست شد
Babak.A.A
09-04-2011, 03:32
با عرض سلام و خسته نباشيد .
دوستان چندتا سوال ساده داشتم.
من مي خواهم ديش گردان بخرم اما چند تا سوال ساده داشتم.
1- وقتي ديش گردان رو نصب کرديم و 4 جهت مثل اينتلست و ترکست و نايلست و هاتبرد رو
در اغاز تنظيم کرديم. بقيه جهت ها رو مثل nss6 و استرا رو بدون نياز به تنظيمات اوليه اي مثل براي
ترکست انجام داده ايم نيازي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و فقط با زدن دکمه چرخش ديش گردان مي چرخد
و به سمت nss6 و استرا مي رود و ديگر نيازي نيست ما پشت بام برويم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. يک ديش گردان قابليت دريافت چند تا جهت رو دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3. در اغاز براي تنظيم ديش گردان بايد چندتا جهت رو اول تنظيم کرد تا جهت هاي ديگر رو بدون
تنظيم بتوانيم دريافت کنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4. تنظيمات هر ماهواره رو در ريسيور بايد چگونه وارد بشود مثل استرانگ 4622
سلام دوست عزیز. این کار بستگی به نوع تنظیم شما داره اگه usals باشه شما پایرو طراز میکنی مختصات شهرتونو به رسیور تعریف میکنی و روی یک ماهواره میری و روی اون ماواره دقیق دیشو تنظیم میکنی بقیه ماهواره ها تنظیم هستن.
اما اگه دایسک تنظیم کنی باید دیشو روی نزدیک ترین ماهواره تنظیم کنی بعد اختلاف بین اون ماهواره و موقعتتون رو حساب میکنی و تقریبی دیشو از پایه میچرخونی که روی مدار قرار بگیره. و بعد میری روی هر ماهواره فرکانس مادرشو میدی موتورو میچرخونی تا کیفیت بیاد در بهترین حالت ذخیرش میکنی.
موفق باشید.
Babak.A.A
Babak.A.A
09-04-2011, 03:36
شما قبل از اینکه موتورو باز کنید.یه نگاه به قسمت حد های شرقی و غربی رسیور بیندازید شاید فعال شده باشه.اگر از اونجا نباشه باید بازش کنی یه میکرو سوییچ داره باید که قفل شده باید بازش کنی.
موفق باشید.
Babak.A.A
دوستان این که میگن ماهواره کریاست در ایران بزودی قابل دریافته حقیقت داره
دوستان این که میگن ماهواره کریاست در ایران بزودی قابل دریافته حقیقت داره
شما درجه اش رو بگویید تا بررسی شود.(شرقی" غربی).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.